Lesevansker

Tekstuell Struktur

By February 13, 2019 No Comments

En av de tingene jeg opplever som mest utfordrende med tekst er, setningsoppbygging og hvordan man skriver disse ordene, som overhode ikke lyder slik man skriver dem. Stumme h-er, hva er det liksom. For ikke snakke om den comaen, når skal vi benytte den liksom,,,,,? Og dette er jo bare begynnelsen.
Tiden da vi skulle bli gode på nettopp det å bygge opp tekst, da vi skulle lære pronomen, enpersonflertall og adverb, hadde jeg mer en nok med selve lesing. Det har resultert i at jeg har store hull og nesten ingen innlærte verktøy rundt tekstuellstruktur.
Det å skrive tekster er fortsatt veldig utfordrende for meg, og det kommer nok til å være noen feil, og kanskje feil som gjør teksten uforståelig, men jeg skriver uansett jeg. Budskapet i tekstene er viktige og hvis jeg ikke er til å forstå , er det bare å si i fra.

Leave a Reply