Lesevansker

Dysleksi!

By December 15, 2018 No Comments

Den umiddelbare tanken som dukker opp er følelsen selve lesingen gir. Jeg vet det ligger viktig informasjon bak bokststavene, men jeg må fokusere så mye på hver enkel bokstav, på hvilken linje jeg leser på, hvor jeg er i linjen, at jeg ikke klarer få med meg beskjeden i teksten. Dette har først og fremst skapt et ønske om lesehjelp som rydder opp i alle forstyrrende elementer som vi med lesevansker opplever. Tenk å kunne lese tekst med likt utbytte som alle andre. Min skolegang ville mest sannsynlig ha sett helt annerledes ut hvis jeg hadde fått lik in put hastighet som andre.

Dette ønsker jeg å gjøre noe med, og det må starte nå. Rammeverket til en totalløsninger er laget, og den første og mest grunnleggende hjelpen er laget. Det er nå det begynner på VreadU.com

For gratis testing benytt nytt kode: test123

Leave a Reply